Skip to content
Menu

over zaanmarketing

zaansche marketing guru

Ben je al benieuwd wat het geheime recept is van ZaanMarketing? 

over zaanmarketing

zaansche marketing guru

Ben je al benieuwd wat het geheime recept is van ZaanMarketing? 

wie zit er achter ZaanMarketing?

De drijvende kracht achter ZaanMarketing is Calvin, geboren Zaankanter, met een oog voor strak webdesign, slimme SEO en alles wat online leeft. Ik heb in 2014 een marketingstudie afgerond en in die tijd ontdekte ik dat heeft elke business goede een website met een doordachte online marketingstrategie nodig heeft, de ideale marketingtools! Zo is ZaanMarketing ontstaan in 2015. 

Het leveren van online diensten doe ik met passie en plezier. Het is mijn streven om goede resultaten te behalen voor onze klanten. Een website te bouwen die alleen mooi is en verder geen waarde toevoegt aan je bedrijf, dat is niet voldoende. Een website of webshop hoor je d.m.v. een online marketingstrategie in te zetten zodat deze maximale winst kan behalen voor je onderneming. Kies voor een Wordpress onderhoudspakket om gegarandeerd te zijn van 100% online veiligheid. 

Calvin_ZaanMarketing (1)
lightbulbglow

Resultaatgerichte en logische oplossingen

van iemand met ervaring, wel zo fijn natuurlijk

Goed, ZaanMarketing ontwikkelt dus moderne websites en webshops met een mooi en inspirerend design. Maar de vormgeving is slechts een stukje van het product. Uiteindelijk is het veel belangrijker dat de site lekker werkt, dat bezoekers de informatie vinden die ze nodig hebben en dat de site bijdraagt aan het resultaat van je bedrijf of organisatie. Dat vereist andere disciplines, die ik de afgelopen jaren heb ontwikkeld en versterkt. Hoe is de snelheid voor de gebruiker, hoe beïnvloed je de positie in Google, hoe haal je het hoogste rendement uit de online marketinginspanningen?

Ik kijk voor mijn klanten graag een stap verder naar het totale online speelveld, naar de concurrenten en kansen voor de organisatie. Dat doe ik het liefst aan de hand van een strategie, die ik hanteer als praktisch stappenplan om dingen te meten en te verbeteren. Want het verkrijgen van online succes begint bij het bouwen van je site, maar is eigenlijk een proces van meten, bijschaven, optimaliseren en herhalen.

ZaanMarketing

…werkt elke dag om jou de kwaliteit te leveren die je mag verwachten. Elke opdracht wordt gezien als een nieuwe samenwerking. ZaanMarketing gaat graag met je in gesprek over alle details, en tijdens het gehele proces wordt regelmatig om jouw feedback vragen. Je krijgt nooit een product waar je niet 100% tevreden mee bent.

…helpt u verder. Het ontwerpen van websites, maken van webshops, uitwerken van online marketingstrategieën en het leveren Wordpress onderhoud. Het gaat er niet alleen om wat er gedaan wordt, het gaat ook om hoe het gedaan wordt. 

…maakt gebruik van bewezen technieken. Er wordt daarnaast samen gewerkt met professionele  tekstschrijvers, fotografen grafische designers, digitale marketeers en SEO-specialisten. Allemaal om jou zo goed mogelijk te helpen. Maar de échte kracht van ZaanMarketing schuilt in de betrokkenheid en klantvriendelijkheid.

ZAANMARKETING-icon-leaf

Neem contact op

Wacht niet langer en neem vandaag nog actie. Je wilt toch geen winst meer liggen?…

Vul onderstaand formulier in en ZaanMarketing neemt z.s.m. contact met je op om je nieuwe website, webshop, online marketingstrategie of wordpress onderhoud te bespreken! Of klik op een van de icons om te bellen, een WhatsApp bericht te sturen of te mailen.